ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Українців заспокоїли з приводу скасування безвізу з ЄС

Українців заспокоїли з приводу скасування безвізу з ЄС
161445 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомо, що деякі країни ЄС раніше обдумували над можливістю порушити питання, щодо скасування безвізового режиму для таких країн, як: Україна, Молдова, Грузія тощо. Пояснюючи це необґрунтованим поданням заяв про надання притулку, а також незаконним перебуванням громадян з безвізових держав.

Питання які стосуються безвізу часто спливають як в українському, так і в європейському медіасередовищі. Проте, Міністерство закордонних справ України запевняють, що вагомих підстав для певного рішення немає, а також загроз щодо скасування безвізового режиму для українців з Європейським союзом, не існує. Про це, насамперед, свідчить відсутність будь-яких офіційних повідомлень щодо даного питання від Європейської комісії.

Зазначається, що співпраця України з ЄС за основними ключовими чинниками для належного функціонування безвізу відбувається на відповідному рівні.

Україна не є державою з високим міграційним ризиком, а співпраця з ЄС у сфері реадмісії як одним з ключових чинників для належного функціонування безвізу відбувається на належному рівні.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео