ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Керівник Донецької обласної прокуратури відвідав ДУ «Маріупольський слідчий ізолятор»

Керівник Донецької обласної прокуратури відвідав ДУ «Маріупольський слідчий ізолятор»
364120 ПЕРЕГЛЯДІВ
Керівник Донецької обласної прокуратури Павло Угровецький, його заступник Сергій Заєць та начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації Володимир Теліус відвідали з робочим візитом  ДУ «Маріупольський слідчий ізолятор», в якій наразі утримуються 363 особи, з яких 25 жінок та 7 неповнолітніх.
 
     
 
Під час візиту здійснено ревізію приміщень СІЗО, в яких утримуються ув’язнені та засуджені особи: медичної частини, лазні, їдальні, пральні та інших об’єктів.
 
     
 
Також, Павлом Угровецьким здійснено особистий прийом в’язнів, які звертались до нього щодо порядку апеляційного оскарження вироку суду першої інстанції та вирішення особистих питань у порядку цивільного законодавства. Стан розгляду звернень керівник обласної прокуратури взяв на особистий контроль.
 
     
 
Окрім цього, проведено нараду з керівництвом установи, на якій обговорено найбільш актуальні проблемні питання, що виникають у повсякденній роботі, а також окремі аспекти прокурорського нагляду.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео