ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Міністр торгівлі Канади на конференції Світової організації торгівлі здивована новою політикою США

Міністр торгівлі Канади на конференції Світової організації торгівлі здивована новою політикою США
345404 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр торгівлі Канади каже, що вона розчарована деякими протекціоністськими заходами, які просуває нова адміністрація Байдена у Вашингтоні, але її не відлякує співпраця з найбільшим торговим партнером її країни для зміцнення глобальних фінансових інститутів.

Мері Ін сказала, що це включає відродження положень "Купляй американське" в масивному новому законопроекті президента Джо Байдена про інфраструктуру, які створюють більше перешкод для іноземних компаній за участю в прибуткових проектах.

"Ми завжди повинні відстоювати інтереси канадців. Я ясно дала зрозуміти, що ми розчаровані протекціоністськими компонентами інфраструктурного законопроекту", - сказала Ін в інтерв'ю The Canadian Press з Женеви, де вона здійснює свій перший візит у зв'язку з пандемією COVID-19 до резиденції Світової організації торгівлі організації.

"Ми збираємося продовжувати працювати зі США у цьому напрямку. Ми повинні". Ін взяла на себе мантію Оттавської групи, що складається з приблизно дюжини країн, мета якої - зміцнити і реформувати СОТ.

Оттавська група намагається утримати ключовий інститут СОТ з вирішення спорів, відомий як Апеляційний орган від руйнування колишньої американської адміністрації Дональда Трампа, яка блокувала призначення нових суддів до колегії.

 

Адміністрація Байдена досі не призначила нових суддів, аби колегія могла функціонувати, і ця затримка розчарувала канадські підприємства. Їх також засмучує запропонована американська податкова пільга на електромобілі, яку багато хто вважає порушенням правил міжнародної торгівлі, та відроджені положення "Купуй американське" у новому президентському законопроекті про інфраструктуру.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео