ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Бельгія замовляє вакцини для працівників охорони здоров'я

Бельгія замовляє вакцини для працівників охорони здоров'я
284121 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бельгія вимагатиме від медичних працівників по всій країні пройти вакцинацію, інакше вони ризикують втратити роботу, повідомляє The Associated Press.

Ця вимога, яка має набути чинності з 1 січня, дає бельгійським медичним працівникам три місяці на вакцинацію.

Медичні працівники повинні надати докази вакцинації або призупинити дію своїх контрактів доти, доки вони не нададуть доказів того, що вони щеплені, або докази того, що в минулому вони вилікувалися від цієї хвороби, зазначила служба новин, додавши, що ті, у кого немає жодного з цих доказів, можуть бути звільнені зі своїх посад до квітня.

За даними AP, по всій Бельгії близько 60 тисяч медичних працівників не пройшли вакцинацію.

Прем'єр-міністр Александр де Кроо заявив, що він проти запровадження всеосяжної вакцинації у всіх сферах зайнятості в Бельгії, проте підтримка такого заходу зростає у політичних колах.

 

Очікується, що Бельгія оголосить про жорсткіші заходи щодо стримування зростання кількості випадків захворювання. За останній тиждень у країні було зареєстровано близько 10 000 нових щоденних випадків захворювання, що на 27 відсотків більше ніж місяць тому. Смертність у Бельгії також зросла на 27 відсотків і деякі чиновники розглядають можливість повернення до віддаленої роботи до Різдва.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео