ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

ТРЕНУВАННЯ ВАЖКОЇ АРТИЛЕРІЇ

ТРЕНУВАННЯ ВАЖКОЇ АРТИЛЕРІЇ
392689 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
На одному з військових полігонів Херсонщини, неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, проведено тактичне навчання артилерійських підрозділів, що входять до складу угрупування військ “Південь”.
За словами командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, навчання мали на меті підвищити рівень навченості та професійної підготовки особового складу, а також відпрацювати взаємодію з іншими підрозділами угрупування військ та нові тактичні прийоми ведення бойових дій з урахуванням досвіду Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.
- Підрозділи, насамперед, мають вдосконалити спроможність вчасно та адекватно реагувати на військову небезпеку з морського узбережжя, - наголосив командувач.
Слід зазначити, що підготовчі і практичні дії щодо виявлення та знищення десанту умовного противника військовослужбовці відпрацьовують щотижня, а бойовий досвід позитивно впливає на хід тренувань.
- Ми перевіряємо нашу готовність до бойових дій у різних сценаріях. І, дуже приємно, що особовий склад вкладається у визначені терміни. Наразі саме ці якості їм знадобляться під час виконання бойових завдань, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео