ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Ірина Федишин стала жертвою крадіїв

Ірина Федишин стала жертвою крадіїв
285533 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не лише звичайні люди потерпають від автокрадіїв. Українські зірки також нерідко стають жертвами, адже злодії знають, що там точно є на чому "наваритися". І цього разу постраждала від них Ірина Федишин.

Ірина Федишин – українська співачка, що безпосередньо докладає зусиль для популяризації української музики. Велика кількість її пісень створена саме українською, з відчутним колоритом, навіть якщо тема нашої країни взагалі ніяк не фігурує в них. Її музику люблять і знають, вона достатньо популярна в Україні, тому й не дивно, що вже не вперше стає жертвою шахраїв. Саме на відомих та знаменитих нерідко націлені зловмисники.

Автомобіль співачки обікрали. При чому зробили це вдень, коли вона просто відійшла у справах. Щобільше, це сталося взагалі біля будинку. Всередину машини ніхто не пробрався, але от дзеркала та дорогі фари поцупили.

Співачка шокована. Це сталося взагалі не зрозуміло коли. І хто захотів так нашкодити артистці – не зрозуміло. Збитки нанесені чималі. Як виявилося, такі комплектуючі, як ті, що викрали, можуть коштувати за 20 тисяч гривень. А це не мало навіть для зірки.

Наразі артистка написала заяву в поліцію. Вона знає, що неподалік є камери відеоспостереження, але чи потрапили зловмисники в їх об'єктив – сказати складно. Проте повинні бути помітними якісь упізнавальні особливості.

Тепер співачка чекає на з'ясування обставин та пошук крадіїв.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео