ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Заробляли на людському горі - двом маріупольцям повідомлено про підозру у використанні конфіденційної інформації про померлих осіб

Заробляли на людському горі - двом маріупольцям повідомлено про підозру у використанні конфіденційної інформації про померлих осіб
364350 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури двом особам повідомлено про підозру у незаконному збиранні, зберіганні та використанні конфіденційної інформації про особу, вчинених за попередньою змовою (ч. 2 ст. 28, ч. ч. 1, 2 ст. 182 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що з квітня по вересень 2021 року двоє мешканців м. Маріуполя 49 та 47 років незаконно отримували відомості про адреси осіб, що раптово померли на території м. Маріуполя, а також контактні дані та номери телефонів їх родичів.
 
      
 
У подальшому чоловіки, діючи від підприємства, що надає послуги з організації та проведення поховань і надання суміжних послуг, особисто дзвонили громадянам і навіть приїздили на відповідні адреси з метою нав’язування родичам померлих послуг в сфері організування поховань.
 
     
 
У ході проведення санкціонованих слідчим суддею 4 обшуків у приміщенні зазначеного приватного підприємства і за місцем мешкання фігурантів виявлено та вилучено документи, мобільні телефони, комп’ютерну техніку та інші речі, що підтверджують незаконну діяльність.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео