ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Камалія випустить пісню, записану разом з доньками

Камалія випустить пісню, записану разом з доньками
313701 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новий Рік традиційно є святом, що збирає всю родину разом. У випадку ж Камалії, майже всю родину вона зібрала під час запису пісні на новорічну тематику.

Камалія – досить таки відома в Україні особистість. Вона і співачка, і модель, і акторка одразу. А у 2008 році жінка і взагалі отримала перемогу на конкурсі краси "Місис Світу". Вже довгий час співачка є Заслуженою артисткою України. Камалія створює самостійно свої пісні, про чому як українською, так і іноземними мовами. Хоча при цьому й не виключає, що багато в чому у творчості їй допомагає та надихає чоловік – мільйонер Мохаммад Захур. Саме з ним у неї в 2013 з'явилося двоє дітей – доньки, що є двійнятами. І саме їх вона й залучила до створення нової музики.

Ще за кілька днів до початку зими жінка показала у себе в Instagram те, що на студію звукозапису приїхала не тільки вона, а і її діти та чоловік. І написала, що це буде новорічна пісня. Шанувальники співачки були здивовані, але порадувалися тому, що справді, навіть запис пісні об'єднує всю сім'ю.

Пісня вже на фінішній прямій і незабаром буде випущена. Відомо, що це буде україномовний трек, у якому поєднуються виражено святкові, новорічні мотиви, та танцювальна музика. Пісня так і називатиметься – "Новий рік".

Донькам Камалії явно сподобалося працювати разом з мамою на студії. Дівчата намагаються копіювати співачку, шукаючи себе, і вже у свої 8 років у них непогано виходить співати.  Про це стало зрозуміло, коли Камалія виклала у себе на сторінці уривок з нового треку. Разом вони звучать дійсно добре. Дівчатка вступили в кінці пісні, заспівавши приспів.

Співачка обіцяє, що вже скоро пісню можна буде почути всюди. А також і побачити, бо заплановане відео. Тож залишається тільки чекати новорічної новинки. Судячи з задоволених відгуків – це справді буде хіт.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео