ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Алан Бадоєв відзняв новий кліп для гурту "ВІА Гра"

Алан Бадоєв відзняв новий кліп для гурту "ВІА Гра"
394318 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кількість змін складу гурту "ВІА Гра" вже нікого не дивує. Так само як і те, що нерідко саме Алан Бадоєв займається роботою над відео. От і цього разу український режисер поділився своїм баченням на новий трек гурту.

Алана Бадоєва давно знають як успішного й популярного режисера та кліпмейкера. Він прославився своїми короткометражними фільмами, але набагато більше – кліпами та продюсуванням українського співака Макса Барських. Складно назвати хоча б одного популярного виконавця, хто не мав би хоча б однієї відеороботи, створеної саме Бадоєвим. Він не боїться експериментувати та створювати екстремальні умови для виконавців, з якими працює. За це його і люблять, адже так, як знімає він – не знімає ніхто. Режисер має своє бачення та "почерк". І це настільки подобається артистам, що він встиг попрацювати навіть із всесвітньо відомою Ларою Фабіан. Нещодавно ж він відзняв ще один кліп для проєкту Костянтина Меладзе, "ВІА Гри".

Відео для пісні "Манекен" – друга робота у повністю новому складі й перша за 8 років від Бадоєва. У кліпі знову відстежується особлива манера роботи режисера, зараз він нерідко використовує неон та моноколірне світло. Так і тут, ці особливості також є. Відео достатньо відверте, але це вже не дивує тих, хто давно знає гурт, це їх стиль. Разом з тим, воно яскраве. Все таки як це любить робити кліпмейкер.

Відгуки у мережі достатньо позитивні. Багато хто відмічає, що саме робота з Бадоєвим завжди робить "цукерочку" з будь-чого. Він привносить в образ або щось нове, або навпаки, приводить до джерел, як це сталося тут. Проте є й критики, що відмітили занадто велику відвертість.

За цей рік це вже тринадцята робота Бадоєва. Можна сказати, що 2021 плодотворний для кліпмейкера. А шанувальникам залишається лише чекати нових його робіт. Вони точно не розчарують.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео