ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Смертельна ДТП у Чернігівській області: у лікарні розповіли про стан тих, хто вижив

Смертельна ДТП у Чернігівській області: у лікарні розповіли про стан тих, хто вижив
296247 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як повідомили у ДСНС, на автодорозі Н-27 Чернігів-Грем'яч зіткнулися вантажівка та маршрутний мікроавтобус:

«7 грудня, близько 7:55, поблизу с. Брусилів, Чернігівського району, на автошляху Н-27 Чернігів-Грем'яч, сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом «Чернігів-Сосниця».

У фури, яка зіткнулася з маршруткою, виявили проблеми із колесами.

"По фурі висота протектора в нормі, але є порушення. На напівпричепі на першій парі коліс - розшарування гуми, на третій - розпарювання. Є дефект і на правому колесі першої пари тягача"

Семеро тих, хто вижив у жахливій аварії з фурою і маршруткою, перебувають у лікарні. Один із постраждалих у вкрай тяжкому стані. Особу одного з постраждалих довго не могли встановити. Родичі загиблих приходили до лікарні, сподіваючись, що ця людина не їхній родич.

Серед тих, хто вижив, знаходиться водій вантажівки, якого поки що й підозрюють у заподіянні аварії. Загиблих в аварії впізнавали до глибокої ночі.

Крім того, до списку загиблих потрапив Андрій Тараненко, але він живий і не травмований. При цьому в лікарні перебуває його дружина. Вона мала терміново їхати до лікаря-онколога, але чоловік хоч і записався на цей рейс, але не потрапив на нього. Так сталося, що захворів їх четвертий і найменший син, тож чоловік залишився вдома. Його записали до загиблих, бо дружина мала його паспорт.

Також у лікарні перебуває 16-річний підліток із тяжкими переломами, а в обласній лікарні перебуває чоловік із тяжкою черепно-мозковою травмою. Крім того, ще п'ятеро перебувають у лікарні №2, з них четверо вже у свідомості.

"Ще важко говорити щодо прогнозів. Ми сподіваємось, що все буде добре", - зазначив генеральний директор Чернігівської міської лікарні №2 Владислав Кухар. За його словами, щодо п'ятого потерпілого зараз важко щось говорити.

Тіла загиблих почали видавати родичам сьогодні вдень, щоб ті могли попрощатися. Серед загиблих вчителька гімназії у Борзні Ніна Михайлівна та її донька Юля – студентка третього курсу політехнічного університету. Загалом із цього населеного пункту загинули шестеро людей.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео