ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Візит освітян до Об’єднаних Арабських Еміратів

Візит освітян до Об’єднаних Арабських Еміратів
409212 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Делегація міністерства освіти та науки на чолі з Сергієм Захаріним – державним секретарем України відвідали Дубай. З дванадцятого по чотирнадцяте грудня 2021 року освітяни перебуватимуть на науковому саміті «RewirED Summit». Зараз, в Об’єднаних Арабських еміратах проходить Тиждень знань та навчання Expo 2020 Dubai. Захід мав відбутись минулого року, але через спалах COVID-19 організатори змушені були перенести дійство.

 

На світовий саміт прибули делегації із шістдесяти різних країн. Науковці, політики, вчителі, викладачі, юні винахідники та генії були запрошені для обговорення важливих питань. Зокрема, найбільше уваги приділили таким темам:

1. введення інновацій в освіту;

2. фінансування освітньої сфери;

3. юність, навички та робота у майбутньому.

 

Українці презентували проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» та впровадження інклюзивного навчання у межах «Нової української школи». Також вдалося обговорити впроваджені реформи у дошкільній та шкільній освіті. Прокоментували та укладення українсько-сербського договору, що передбачає співпрацю у сфері освіти та фізичного виховання. Україна поділилась досвідом в організації заходів під час карантину, які здійснювались з метою ослабити негативний вплив пандемії коронавірусу на якість освітніх процесів.

 

Також МОН провело кілька успішних зустрічей з іноземними партнерами. Усе здійснювалось з метою розширити співробітництво у сферах освіти та науки.

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео