ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Автобус одеського футбольного клубу закидали камінням та димовими шашками

Автобус одеського футбольного клубу закидали камінням та димовими шашками
434242 ПЕРЕГЛЯДІВ

Футбольних фанатів інколи називають одними із найагресивніших. І інколи таке враження дійсно складається, адже якщо команда, за яку вони вболівають, робить щось "не те", в неї буквально може полетіти каміння.

"Чорноморець" відіграв матч з командою "Металіст-25". І навіть отримав у ньому перемогу. Але перед грою фанати команди, яких ще називають ультрас, вирішили чи то налякати команду, чи просто так виразити свою позицію. Автобус із футболістами їхав до стадіону, де й проходила гра. В той момент вони вже наближалися до парку Шевченка. І невідомі, що приховували свої обличчя масками та балаклавами, почали проявляти агресію. Спочатку словесно, потім же полетіло каміння та навіть димові шашки. У результаті цього було розбито велике заднє вікно автобуса.

На щастя, постраждалих немає. Автобус вчасно прибув до стадіону та гра пройшла. Але чому фанати вирішили піти шляхом агресії, а не діалогом – дивуються навіть інші шанувальники команди. Відомо, що така ситуація сталася через те, що у команду запрошують багато учасників та тренера з київської команди "Динамо".

Національна поліція вже повідомила, що відкрито кримінальну справу. Вона вже у Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Тих, хто займався таким вандалізмом чекає відповідальність за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство групи осіб). Загрожує така стаття позбавленням волі до чотирьох років.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео