ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Дорожньо-транспортна пригода через яку постраждали двоє діток на Київщині

Дорожньо-транспортна пригода через яку постраждали двоє діток на Київщині
395174 ПЕРЕГЛЯДІВ

На автомобільній дорозі H-08, що з’єднує міста Бориспіль - Дніпро трапилося жахливе ДТП на території міста Бориспіль Київської області. Через дану автопригоду двоє неповнолітніх отримало значні тілесні пошкодження.

 

Учасниками цієї моторошної події стали автомобіль “Ford Ecosport” та ще один транспортний засіб — “Ford Kuga”. Першою машиною керував водій віком 37 років з Черкаської області, а другою — мешканець Борисполя 56 років. Отож, щодо обставин ДТП, то “Ford Ecosport” раптом почав губити зв’язок з керуванням транспортним засобом, що стало причиною значного удару з іншим автомобілем, який рухався на зустріч.

 

За офіційною інформацією поліції, власник авто “Ford Ecosport” від завданих травм був госпіталізований до найближчої лікарні в Борисполі, проте разом з ним до медичного закладу потрапили й діти, які знаходились на задніх місцях автомобіля. А водій машини “Ford Kuga” також був відправлений під нагляд лікарів з тілесними пораненнями. На щастя, зараз здоров’ю всіх постраждалих від дорожньо-транспортної пригоди нічого не загрожує.

 

Працівники оперативно-розшукової служби продовжують розслідувати дану справу разом з патрульною поліцією для надання їй правової кваліфікації. Ще раз наголошуємо — будьте обережні за рулем та бережіть себе й інших учасників руху.

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео