ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

В Одесі від коронавірусу загинула вагітна жінка та ненароджена дитина

В Одесі від коронавірусу загинула вагітна жінка та ненароджена дитина
392953 ПЕРЕГЛЯДІВ

Те, що коронавірус – хвороба підступна та небезпечна зрозуміли вже всі. Але коли коли вона забирає життя одразу кількох людей одразу – це дійсно страшно. А особливо, коли це – з причини халатності.

В Одесі звинувачують саме лікарів у тому, що недогледіли. Адже саме вони допустили смерть вагітної жінки, що хворіла на коронавірус. Зі слів її чоловіка, це була ціла низка лікарської недбалості. Пацієнтку просто перекидали від одного до іншого лікаря, і ніхто не хотів дійсно братися за лікування.

Про цю страшну ситуацію у себе на сторінці розповів власне чоловік загиблої. Самий він повідав про ті деталі, що дивують. Вся сім'я захворіла COVID-19. Його кохана одразу звернулася до лікаря, що вів її вагітність. До того все було добре, проблем ніяких не було і те, що жінка "при надії" радувало пару та їх рідних. Але захворівши жінка відчула себе дуже погано. У відповідь вона отримала лише пораду сидіти вдома та пити парацетамол. Так вона прохворіла 10 днів. І ситуація тільки погіршилася.

Коли жінку таки відправили до лікарні, вона вже була в важкому стані із сатурацією, що була більш ніж на 20 відсотків нижче норми. Її помістили під кисень. Але кількість цього кисню була занадто малою для її стану. І зі слів її чоловіка, лікували її так, ніби в неї просто пневмонія. Хоча насправді її повинні були помістити у пологовий будинок, там створені відділення для пацієнтів із коронавірусом. Але цього не робили. Час було втрачено.

Коли загиблу все-таки відправили до пологового, у неї вже почали відмовляти органи. Вона знаходилася в реанімації, але загинула, у неї фактично вже не було однієї легені та розпочалася поліорганна недостатність. Врятувати її в такому стані було майже неможливо. Так само як і ненароджену дитину, яка загинула від гіпоксії.

Чоловік тепер намагається домогтися справедливості. Він звертається до Національної поліції, Генеральної прокуратури, Міністерства охорони здоров'я України та навіть до президента. Він звинувачує лікарів у тому, що вони намагалися нажитися на станові пацієнтки, адже на кожного хворого виділяється 27 тисяч гривень (а на вагітних ця сума зростає вдвічі). І за його словами лікування там не було на ці суми. Його жінку просто відправили помирати, заробивши на ній.

Рідні загиблої звертатимуться до прокуратури. Вони націлені дійти до вищих інстанцій. Ця ситуація забрала в них рідну людину, а її маленький син залишився без мами. Але чи понесе хтось відповідальність за цю смерть – абсолютно не зрозуміло.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео