ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Остаточно завершилося осучаснення приймального відділення на Донеччині

Остаточно завершилося осучаснення приймального відділення на Донеччині
162543 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Костянтинівка Донецької області завершилося реконструювання приймального відділення екстреної медичної допомоги. Об’єкт було відремонтовано за кошти проєкту “Велике будівництво” Володимира Зеленського.

 

За допомогою проведених будівельно-монтажних робіт територія закладу розширилося на аж цілих 760 квадратних метрів, хоча раніше в ньому могло максимально знаходитися 10 ліжок. Наразі відділення лікарні оснащене сучасною лабораторією для проведення клінічних досліджень, спеціальні приміщення для рентгенографії та ультразвукової діагностики. Ще побудований кабінет для реанімацій, здійснення не складних операцій та інтенсивної терапії, гінекологічних оглядів.

 

Також зазначається, що в установі наявний вхід для людей з ознаками інфекційних захворювань. Завдяки модернізації в приймальному відділені збільшилась кількість приймання відвідувачі, що становить приблизно 2 тисячі осіб. Тому лікарі тепер мають змогу надавати якісну швидку допомогу хворим та комфортні умови праці. А своєю чергою пацієнти будуть цілком задоволені роботою лікарів та сучасними оснащеннями будівлі. Згідно з офіційною інформацією від експертів, на реконструкцію було витрачено суму — 10 мільйонів гривень.

 

Дане відділення швидкої допомоги вже майже готове до приймання відвідувачів.

 

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео