ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Роботи для когнітивного та соціального розвитку дітей та дорослих

Роботи для когнітивного та соціального розвитку дітей та дорослих
314365 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія Movia Robotics запустила лінійку цифрових помічників для лікування розладів аутистичного спектра та інших порушень інтелекту чи розвитку.

 

Помічники серії TheraPal призначені для роботи як вдома, так і в кабінетах лікарів. За заявою компанії, роботів можуть використовувати батьки, терапевти та інші медичні працівники для розвитку та навчання людей із проблемами нервового розвитку чи інтелектуального розвитку. Роботи являють собою певний зручний цифровий інструмент, який використовує прикладний аналіз поведінки та інші наукові методи, щоб дозволити дітям та людям старшого віку практикувати широкий спектр життєвих навичок та дій щодо зміцнення впевненості. Повністю настроювана система включає модулі для когнітивного навчання, навчання спілкування, практики та освітнього навчання. Робот допомагає людям розуміти та практикувати базові соціальні навички, такі як встановлення зорового контакту, зміцнення впевненості чи участь у розмові. Також він здатен розвивати певні інтелектуальні навички, такі як розуміння прочитаного, базова математика та навчання слухової обробки. Результати лікування за допомогою роботів надсилають медичним працівникам, які можуть за необхідності коригувати професійні методи лікування.

 

За словами засновників компанії Movia Robotics, це особливо стане у пригоді при лікуванні дітей. Лінійка продуктів TheraPal допомагає дітям із різним нервовим розладом складати індивідуальний план лікування. Роботи здаються більш прихильними та менш критичними, ніж люди. Роботи є здаються безпечнішими, тому пацієнти можуть досліджувати, розвивати свою впевненість і мати більший контроль, одночасно освоюючи навички, які допоможуть їм досягти успіху у повсякденному житті. Сучасна робототехніка може значно покращити життя людей з аутизмом та іншими особливими потребами, і запуск нових помічників TheraPal є першим кроком до цього.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео