ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

ПНПУ імені В. Г. Короленка підписав Угоду про співпрацю з Донбаським державним педагогічним університетом

ПНПУ імені В. Г. Короленка підписав Угоду про співпрацю з Донбаським державним педагогічним університетом
390152 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

23 грудня 2021 р. ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова та ректорка Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» професорка Світлана Омельченко підписали Угоду про співпрацю між навчальними закладами.

Договір передбачає співробітництво установ у науково-дослідному, навчально-методичному й виховному напрямках. Угода регламентує покращення підготовки кадрів шляхом додаткової освіти працівників і студентів ПНПУ імені В. Г. Короленка та Донбаського державного педагогічного університету. Для науково-педагогічних і педагогічних працівників передбачені підвищення кваліфікації та стажування. Університети планують обмінюватися викладачами, докторантами й аспірантами з метою обміну науковим досвідом, навчання, читання лекцій і проведення занять.

У галузі наукової-дослідної роботи сторони домовилися про обмін науковою інформацією, навчальними та методичними матеріалами і публікаціями. Аспіранти й докторанти обох університетів зможуть апробувати й упровадити результати своїх досліджень.

 

 

Представники закладів вищої освіти зможуть спільно розробляти навчальні посібники й наукові праці та публікувати свої напрацювання у виданнях Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка і ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет». Орім цього, можливе рецензування наукової та навчальної літератури, монографій, дисертаційних досліджень на прохання однієї зі сторін.

Ми щиро сподіваємося на плідну та тривалу науково-дослідну та методичну співпрацю з Донбаським державним педагогічним університетом.

Теги: ПНПУ імені В. Г. Короленка,Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка,Донбаський державний педагогічний університет

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео