ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Персональна виставка графіки Михайла Заворотнього «Щоденники Душі»

Персональна виставка графіки Михайла Заворотнього  «Щоденники Душі»
366132 ПЕРЕГЛЯДІВ

За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

Місце проведення: І поверх будинку Центру Української Культури та Мистецтва (м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. «Контрактова площа», тел. (044) 425-12-66).

Уже втретє в стінах Центру Михайло Заворотній демонструватиме свої графічні твори! Назву своєї експозиції, «Щоденники Душі», талановитий митець обрав не випадково. Художник залишається вірним собі та своєму улюбленому стилю – він зображає людську Душу, сповнену почуттів, сумнівів, прагнень і таємних бажань. На картинах митця Душа розмовляє мовою тіла. І щоб підсилити внутрішній діалог із кожним глядачем саме на емоційному рівні (на рівні підсвідомості), художник поєднує кожну свою роботу з власноруч написаним афоризмом.  

Михайло Заворотній – художник-графік, ілюстратор. Член Національної спілки художників України, секція об’єднання художників графічного мистецтва (2019 р.). Живе і працює в м. Києві. Із 2013 р. взяв участь у понад 30 Всеукраїнських і Міжнародних виставках та арт-проектах. Серед них – 14 Всеукраїнських виставок, організованих Національною спілкою художників України, Всеукраїнські виставки-конкурси книжкової графіки, Міжнародні проекти «Ukrainian Art is the Best» та «Ukraine with love».

  Персональні виставки митця відбулись у 2016 р. («Душа сповнена тобою»), 2017 р. («Чорно-білі сни») та 2019 р. («Погляд крізь тінь»). Статті й публікації робіт художника друкувались у періодичних виданнях «Колесо Життя», «Стіна», а також у каталогах «Globus gallery», «Ukraine with love», «Я митець» та інших. Із 2019 по 2021 рр. Михайло Заворотній ілюстрував журнал «Колесо Життя». У 2021 р. створив цикл ілюстрацій до книги «Мої цінності».

   На відкриття виставки, 4 лютого завітають поціновувачі творчості художника, мистецтвознавці, колеги-художники. Для гостей організатори підготували багато сюрпризів! Атмосферу перформансу доповнять легкі джазові імпровізації у виконанні неперевершеного дуету – гітариста Стаса Галайдюка та скрипаля Павла Фруміна. Медіа-підтримку забезпечує Заслужений журналіст України, Сергій Коміссаров та канал «Ukrvideotravel».

Тільки в день відкриття всі бажаючі зможуть придбати журнал «Колесо Життя» з автографом Михайла. Одержати підказку за допомогою метафоричних  карт та купити колоду на подарунок до Дня Святого Валентина.

 

Ласкаво просимо!

          

Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. –10:00 – 18:00; Нд. – вихідний.

 

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В (ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал),
www.dolesko.com

 

Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: [email protected].

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео