ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Учні Одеських шкіл презентуватимуть власне екопідприємство

Учні Одеських шкіл презентуватимуть власне екопідприємство
427716 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

У Одесі школярі створили соціальне підприємство: «Open Your Mind», що у перекладі означає «відкрийте свій розум». Презентуватимуть учні екопідприємство у столиці Федеративної Республіки Німеччини – Берліні. Захід відбувається у місті щороку та дає можливість школярам з усього світу продемонструвати власні винаходи, технології чи підприємства.

 

Шкільне підприємство розпочало свою діяльність у 2021 році на базі загальноосвітньої Южненської школи №1. Поїздку до столиці Німеччини учасники виграли за умовами проєкту Stud Biz.

 

Підлітки створюють екологічні замінники поліетиленових кульків та пласьтвих пакетів – шопери. Екоторби розробляють з екологічних матеріалів та прикрашають вишивкою з ниток. Сумки підходять для усіх видів продуктів та захищають планету від шкідливих викидів з поліетилену та пластику.

 

Учні налаштовані виграти ярмарку. У майбутньому планують витратити отримані кошти на проходження додаткових курсів та більш екологічні матеріали.

 

Щорічний ярмарок шкільних підприємств скасовувався протягом минулих років у зв’язку з епідемією коронавірусу, проте у 2022 захід все ж таки відбудеться, але коли поки невідомо. Україну представлятимуть школярі Одещини, що розробили унікальне екопідприємтство. Кораторка проєкту Ганна Студнікова повідомила пресу про поїздку до Берліна.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео