ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Внесок кожного у перемогу над ворогом - безцінний!

Внесок кожного у перемогу над ворогом - безцінний!
415998 ПЕРЕГЛЯДІВ

Внесок кожного у перемогу над ворогом - безцінний!

Боротьба із ворогом триває. Хоча йде лише десятий день, суб’єктивне відчуття - що минуло десять років. Настільки важкими і насиченими були і залишаються ці дні. 

Так, ми втомилися. Всі. Незалежно від того, де ми знаходимося і що саме робимо. Стомилися від необхідності нести вахту 24/7. Стомилися від розуміння, що перемога - не завтра і не післязавтра. 

Але чого ми точно не можемо дозволити собі - применшувати свій внесок у нашу боротьбу і нашу перемогу. Внесок кожного з нас. Не можемо дозволити собі почуття розпачу і безпорадності від натиску і нелюдської суті ворога. 

Наші захисники і захисниці роблять неймовірні речі на фронті - знищуючи живу силу і техніку ворога. Вони запекло обороняються шаленій силі окупанта і переходять у контрнаступи. Прості неозброєні люди героїчно виходять назустріч колонам окупантів та захоплюють ворожу техніку. Сили тероборони б’ються на рівні регулярних частин і полюють на диверсантів. 

Але разом із тим, боротьба йде не лише безпосередньо на лініях фронту. Тисячі, десятки тисяч людей невтомно працюють волонтерами, у Кібер-військах, Інтернет-військах, у соцмережах. Не рахуючись з власним часом і силами, які майже не встигають відновити. Перебуваючи під обстрілами у бомбосховищах. Збираючи і відправляючи і зброю, і засоби захисту, і гуманітарку. Атакуючи ворожі повідомлення в соцмережах. 

На захисників України сьогодні перетворилися журналісти і піарники, айтішники і блогери, медики і вчителі, режисери і оператори. Кожен допис і кожен блог, кожне відео і лист російським матерям, кожен заклик до друзів на Заході, кожен вантаж на фронт, кожна гуманітарка, відправлена на Київ, Харків чи Маріуполь - все це складові великого протистояння ворогу і великої перемоги України, яка неминуче станеться.

Сьогодні є велики справи, які робить український народ. Але маленьких справ немає. Все, що робить кожен з нас - частина великого. По цеглинці ми будуємо нову Україну - велику, заможну, стійку до загроз, єдину і неподільну. 

Щиро дякую кожному, хто долучається до оборони країни від агресора. В свій спосіб і своєю мірою. Ви всі - неймовірні. Ви всі - гордість нації. Не знецінюйте важливість навіть такої дії як коментаря для російського користувача про правду в Україні в соцмережах. Не уподібнюйтеся сусідам, які думають, що старання однієї людини марні.

Втома - це нормально для кожної людини. А от відчай - це точно не про українців. Тримаймося, шануймося і боремося - бо Україна того варта!

??

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео