ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Російське вторгнення в Україну : рф підсилюється на сході та проводить фільтрації, а ЗСУ ліквідували 60% ворожої бригади.

Російське вторгнення в Україну : рф підсилюється на сході та проводить фільтрації, а ЗСУ ліквідували 60% ворожої бригади.
414387 ПЕРЕГЛЯДІВ

рф підсилюється на сході та проводить фільтрації, а ЗСУ ліквідували 60% ворожої бригади. Головне зі зведення Генштабу

? На Ізюмському напрямку противник веде наступальні дії у напрямку Ізюм – Барвінкове, однак зазнає втрат. Окупанти перемістили з території Бєлгородської області у район міста Ізюм батарею важких самохідних мінометів «Тюльпан» калібром 240-мм та підрозділ, озброєний реактивними системами залпового вогню «Смерч».

? На тимчасово зайнятих територіях Харківської області ворог продовжує проводити фільтраційні заходи.

? Основні зусилля противник продовжує зосереджувати на веденні наступу на Лиманському, Сєверодонецькому, Попаснянському, Авдіївському та Курахівському напрямках, щоб взяти під повний контроль Рубіжне і Попасну та розвити наступ у напрямках на Лиман, Сіверськ та Слов’янськ.

? У Придністров‘ї підрозділи оперативної групи російських військ продовжують перебувати у повній бойовій готовності. Збройні формування Придністровського регіону несуть службу у посиленому режимі. Проводиться підготовка до евакуації родин офіцерів оперативної групи російських військ. 

? Підрозділи 38-ї окремої мотострілецької бригади збройних сил рф втратили близько 60% особового складу загиблими і пораненими.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео