ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Російське вторгнення в Україну : Новини війни!

Російське вторгнення в Україну : Новини війни!
335855 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️Новини війни:

▪️Наразі зв‘язку із захисниками Маріуполя на території Азовсталі так і не встановлено. Про це повідомив міський голова Вадим Бойченко в ефірі телемарафону.

▪️Ворог обстріляв з «Градів» Великомихайлівську громаду, що у Синельниківському районі на Дніпропетровщині. У двох селах пошкоджені кілька десятків житлових будинків, вибиті шибки у магазині, школі і дитячому садку.

▪️ За даними соціологічної групи «Рейтинг» в Україні зафіксували найнижчий за всю історію незалежності рівень ностальгії за радянським минулим - 11%. Українських військових підтримують сьогодні 96% респондентів. 

▪️ Велика Британія оголосила про заборону на експорт послуг до росії та додала до списку санкцій ще 63 особи, зокрема, кремлівських пропагандистів.

▪️Командування російських військ намагається наростити темпи наступу на угруповання Об’єднаних сил на сході України, вийти на адміністративні межі Луганської та Донецької областей, а також розвинути наступ в окремих районах Запорізького та Криворізького напрямків.

▪️До завдання авіаційних ударів по об’єктах у Харківській, Донецькій, Кіровоградській, Одеській, Львівській та Закарпатській областях залучались оперативно-тактична та стратегічна авіація. Завдано майже 50 авіаційних ударів, у т.ч. із застосуванням керованих авіаційних ракет. російські стратегічні бомбардувальники Ту-160 здійснили 18 пусків крилатих ракет повітряного базування з повітряного простору над акваторією Каспійського моря по об’єктах на території України, з метою пошкодження транспортної інфраструктури України.

▪️День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначатиметься в Україні 9-го травня з урахуванням нинішніх умов, — речник Міноборони Олександр Мотузяник.

Художник: Олександр Грехов

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео