ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Російське вторгнення в Україну : головне з брифінгу очільниці МЗС Німеччини Анналени Бербок в Україні

Російське вторгнення в Україну : головне з брифінгу очільниці МЗС Німеччини Анналени Бербок в Україні
406139 ПЕРЕГЛЯДІВ

 «Наполягаємо на повному членстві України в ЄС»: головне з брифінгу очільниці МЗС Німеччини Анналени Бербок в Україні

? Після 24 лютого ми, без сумніву, будемо стояти на стороні України. Ми більше ніж чітко зрозуміли, що економічна залежність не може принести безпеки, якщо для агресора доля народу абсолютно байдужа.

? Після 24 лютого стало зрозуміло, що не може бути порозуміння з росією, не можна відступити на жоден крок від санкцій.

? Ми ніколи більше не допустимо безкарності відносно росіян, які здійснили злочини. Ми будемо проводити міжнародне переслідування та надамо німецький персонал для розслідування цих справ. Ми будемо допомагати Офісу генпрокурора розслідувати сексуальні злочини. 

? Німеччина буде допомагати Україні у розмінуванні територій. Ми будемо робити це спільно для того, щоби люди могли повернутися додому. 

? Німеччина буде посилено підтримувати Україну і у воєнному аспекті. За декілька днів ми почнемо підготовку українських військовослужбовців – будемо навчати їх користуватися пересувними гаубицями. 

? Також ми працюємо з німецькими підприємствами, щоби Україна могла одержати найсучасніше озброєння і могла захищатися від майбутніх нападів. 

? Ми будемо підтримувати Україну і у фінансовому аспекті, і в економічному, і в технологічному, і в політичному. Те саме – у питаннях енергетики. 

? Ми знову відкриваємо посольство Німеччини у Києві. Спочатку це буде дещо обмежена діяльність. 

? Україна – це Європа. Ми наполягаємо на повному членстві України в Євросоюзі. Ми знайдемо шлях для участі України у Союзі і підтвердимо, що Україна належить до ЄС.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео