ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Відновлює сполучення між окупованими територіями Донеччини та рф – посадовій особі «Укрзалізниці» заочно повідомлено про підозру

Відновлює сполучення між окупованими територіями Донеччини та рф – посадовій особі «Укрзалізниці» заочно повідомлено про підозру
432955 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру посадовій особі акціонерного товариства «Укрзалізниця» у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2022 року начальник станції «Південнодонбаська» структурного підрозділу «Станція Волноваха» регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця» перейшов на бік держави-агресора, яка здійснила повномасштабне військове вторгнення на територію України.
Посадовець погодився на пропозицію окупаційної влади рф та обійняв псевдопосаду так званого начальника структурного підрозділу «Станція Волноваха» ДП «Донецька залізниця» фейкового міністерства транспорту «ДНР».
Перебуваючи на вказаній посаді, підозрюваний активно допомагає ворогу у проведенні підривної діяльності проти України. Зокрема, посадовець особисто контролює проведення ремонтних робіт на території станції, яка зазнала пошкоджень під час бойових дій, з метою якомога швидкого відновлення залізничного сполучення між тимчасово окупованою територією Донецької області та рф.
Вказані дії направлені на подальше переправлення військової техніки і особового складу ворожої армії для проведення наступальних дій проти Збройних Сил України.
Досудове розслідування здійснюється ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео