ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Обстріли тривають - російська армія продовжує знищувати житлові квартали на Донеччині

Обстріли тривають - російська армія продовжує знищувати житлові квартали на Донеччині
364132 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 10 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 22-23 травня 2022 року армія рф здійснила з боку тимчасово окупованого м. Горлівка артилерійські обстріли трьох районів Донеччини. Ворожі снаряди розривались на території м. Бахмут, м. Соледар, смт Нью-Йорк м. Торецька, с. Берестове Бахмутського району, смт. Очеретине та Орлівка Покровського району, смт Дробишеве та м. Лиман Краматорського району.
Від отриманої мінно-вибухової травми 60-річна місцева мешканка загинула, а ще троє жінок зазнали тілесних ушкоджень різного ступеню тяжкості.
Вибухові хвилі від падіння ворожих снарядів пройшлись з руйнівною силою по житлових кварталах, позбавивши домівки містян вікон та дахів, пошкодивши автомобіль, зруйнувавши лінії електропередач та газові комунікації. В результаті виниклої після обстрілів пожежі згорів склад та один із цехів місцевого підприємства.
Досудове розслідування у вказаних кримінальних провадженнях триває.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео