ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Герой України Сергій Наєв зруйнував плани путінської орди на захоплення Одеси

346837 ПЕРЕГЛЯДІВ
Прожовуємо розповідати про Героїв України. Наєв Сергій Іванович - український військовик, Командувач сил оборони, родом з Могилів-Подільського, що на Вінниччині.
Під керівництвом генерал-лейтенанта Сергія Наєва наші війська зупинили полчища противника на Ізюмському напрямку. Зірвали спробу переправи ворожих військ через Сіверський Донець на ділянці Дронівка – Серебрянка - Білогорівка.
Сергій Наєв зруйнував плани путінської орди на захоплення Одеси.
У 2014 році Сергій Наєв був керівником сектора «Б», де точились запеклі бої за Донецький аеропорт.
У 2018 – 2019 роках очолював операцію Об’єднаних Сил.
З початком повномасштабного російського вторгнення в Україну керує Силами оборони країни на стратегічно важливих, найбільш загрозливих напрямках.
За особисту мужність, вагомий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народу, генерал-лейтенанту Наєву Сергію Івановичу присвоєно звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка». Відповідний Указ Президент України Володимир Зеленський підписав 27 квітня.
«Герої – це ті, хто відбивають щодня наступи. Кожен займається своєю справою. Виконує покладені на них завдання. И виконуємо те, що належить», - каже Сергій Наєв.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео