ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Відбулося обговорення результатів візиту до Естонії в рамках проєкту MultіEd

Відбулося обговорення результатів візиту до Естонії в рамках проєкту MultіEd
360495 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 липня 2022 р. з метою поширення результатів реалізації програми Європейського Союзу Erasmus+ КА2 «Розвиток потенціалу підготовки учителів іноземної мови як шлях до впровадження багатомовної освіти та європейської інтеграції України / MultiEd» (номер проєкту: 610427-EPP-1-2019-1-EE-EPPKA2-CBHE-JP) та Стратегії інтернаціоналізації Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулася зустріч доцентки кафедри журналістики Лесі Лисенко з адміністрацією факультету філології та журналістики (Оксана Кирильчук, Ірина Тимінська), відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків (Ірина Когут, Анастасія Момот) університету. На заході також була присутня менеджерка проєкту «MultiEd» Марина Зуєнко та учасниця робочої групи проєкту Тетяна Луньова.

Мета зустрічі – обговорення результатів стажування доцентки кафедри журналістики Лесі Лисенко в Тартуському університеті (Естонія), яке відбувалося впродовж 5-15 липня 2022 р. у межах реалізації проєкту Erasmus+ КА2 «Розвиток потенціалу підготовки учителів іноземної мови як шлях до впровадження багатомовної освіти та європейської інтеграції України / MultiEd».

Програма візиту до Естонії передбачала підготовку методичного посібника з використанням методики предметно-мовного інтегрованого навчання (CLIL) до курсу «Мова, культура, суспільство» на основі силубусу, розробленого в межах програми Erasmus+ KA2 «MultiEd». На  зібранні учасниці розглянули результати роботи над виданням та визначили перспективи використання напрацювань, отриманих під час стажування Лесі Лисенко в Тартуському університеті (Естонія).

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео