ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Я вірю в ЗСУ : 115 Окрема механізована бригада ЗСУ: військові цілодобово захищають наше безпечне майбутнє

Я вірю в ЗСУ : 115 Окрема механізована бригада ЗСУ: військові цілодобово захищають наше безпечне майбутнє
442730 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України кожен свідомий українець став безпосереднім учасником цих подій. Хтось допомагає фінансово, хтось просто продовжує виконувати свою щоденну роботу, підтримуючи економіку держави. Багато наших громадян приєдналися до ЗСУ, ставши добровольцями  у цій війні. Саме такою є 115 Окрема механізована бригада ЗСУ. Вона поєднала у собі як професійних військових з профільною освітою та відповідним досвідом, так і людей, які раніше не були пов’язані з військовою службою. Наразі це один з наймотивованіших та найбільш ефективних підрозділів, який надійно захищає нашу країну на сході.

Я вірю в ЗСУ : Заслуги 115 бригади у військових діях

Одразу після того, як на нашій землі відбулися перші удари російських військ, 115 Окрема механізована бригада ЗСУ була сформована у її нинішньому складі та відправлена на схід. Навесні вони відзначилися тривалим і ефективним захистом сходу України – території, яка утримується нашими військовими і є і буде Україною, попри численність рашистів, які мають, нічим не підкріплені, накази захопити схід.

Чимало добровольців, які потрапили до 115 бригади, не маючи за плечима військового досвіду, мають бажання опановувати зброю і мистецтво бою ще професійніше. Однак це не єдине, чого їм довелося вчитися. До обов’язків бійців входить також укріплення бліндажів та риття окопів, а також забезпечувати свій побут у польових умовах. Це ті науки, яких вони вчилися вже після мобілізації. Ще складніше було робити це під ворожими обстрілами. Однак виконувати накази все ж доводилося, оскільки без надійного захисту, який дають бліндажі та окопи, воїни наражалися не ще більшу небезпеку. Бійці 115-ї розуміють, що усі накази необхідні для оборони держави та самих військовослужбовців.

Я вірю в ЗСУ : Умови, у яких воюють бійці 115 бригади

Попри те, де перебуває 115 бригада, вона, як і інші військові підрозділи ЗСУ, отримує все необхідне для ефективної боротьби з ворогом. Дійсно, оскільки вони обороняють східні ділянки фронту, де сила російського натиску не вщухає, наші захисники щодня піддають своє життя ризику. Та це неодмінна умова війни, говорять бійці.

У 115 бригаді, як і в інших, зараз є все необхідне, говорять бійці. Їм регулярно постачають тепловізори, прилади нічного бачення, оптичні приціли, високоточні гвинтівки, каски й всю необхідну амуніцію. Немає перебоїв з харчуванням і засобами гігієни чи медикаментами. Суттєво допомагають волонтерські організації. Бійці не скаржаться на своє командування: вони отримують грамотні накази й своєчасне реагування на будь-яку ситуацію.

Строковики рашисти переважають численно, вони мають більше старої ледь робочої радянської зброї. Однак, за словами бійців 115 бригади, наші солдати мають більше шансів на перемогу, оскільки ми захищаємо нашу землю і цінуємо кожне життя, тоді як наш противник прийшов на чужу землю і бачить лише ненависть з боку українців. У наших збройних силах є взаємодопомога і підтримка незалежно від посад і досвіду в армії. Саме про це у своєму зверненні говорять військові 115-ї. Вони обіцяють зробити все можливе, щоб швидше перемогти загарбника і  якомога швидше повернути мир на нашу землю.

 

Теги: Вірю в ЗСУ , Наша громада пишається своєю військовою частиною, 115 бригада ЗСУ

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео