ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Сьогодні ми відзначаємо День воєнної розвідки України.

419983 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про деталі служби розвідники, як правило, намагаються не говорити – така специфіка їхньої діяльності. У підсумку, про багатьох героїв-розвідників, які з ризиком для життя несуть службу у різних місцях, звичайна людина дізнається лише через довгі роки, коли з документів знімається гриф «цілком таємно».

Робота розвідника – це глибокі аналітичні знання помножені на досвід, а також відмінна фізична підготовка та готовність до самопожертви заради виконання завдань державної ваги.

В умовах ведення бойових дій важко уявити стан управління підрозділами без даних, які постійно оновлює та надає воєнна розвідка.

Професійний обов’язок розвідника – домогтися повноти картини, отримати об’єктивні і достовірні відомості про минуле та добути оперативну інформацію сьогодення, співставити розрізнені факти та доповісти по команді.

Існує твердження, що розвідка існувала завжди, або майже завжди. І у цьому є доля істини. Інформація, безумовно, коштує занадто дорого. А здобути її з часом стає все важче і важче. Саме тому Ваша роль у підтриманні обороноздатності України піднімається на найвищий рівень професійної майстерності.

З професійним  святом Вас, бойові побратими!

Слава Україні! Разом переможемо!

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України

генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео