ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Викладачі кафедри виробничо-інформаційних технологій та безпеки життєдіяльності постійно працюють над вдосконалення своїх фахових компетентностей

Викладачі кафедри виробничо-інформаційних технологій та безпеки життєдіяльності постійно працюють над вдосконалення своїх фахових компетентностей
377200 ПЕРЕГЛЯДІВ

27–28 серпня 2022 р. завідувачка кафедри виробничо-інформаційних технологій та безпеки життєдіяльності доцентка Оксана Кудря і доцентка Любов Хоменко взяли участь у Всеукраїнській науковій конференції «Оптимізація процесів навчання в умовах воєнного стану».

Організація освітнього процесу в умовах воєнного стану вимагає постійного вдосконалення інформаційно-цифрової компетентності викладача вищого навчального закладу. Участь у тренінгах «Освітні платформи та цифрові застосунки. Розвиток предметно-методичної компетентності», «Візуалізація навчального матеріалу. Практичні поради для дистанційного навчання» надала можливість ознайомитись із досвідом застосування ІКТ для створення, пошуку, обробки, обміну інформацією на роботі, у публічному просторі та приватному спілкуванні.

Набуті знання сприятимуть вдосконаленню змістового наповнення освітніх компонентів «Хмарні технології у технологічній освіті», «WEB-технології в технологічній освіті», «Цифрова та медіаграмотність», формуванню у здобувачів освіти інформаційно-комунікаційних компетентностей та їхній професійній підготовці до майбутньої трудової діяльності в умовах Нової української школи.

 
 

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео