ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Оформлення мікрокредиту

Оформлення мікрокредиту
281877 ПЕРЕГЛЯДІВ
У разі нагальної потреби в коштах можна швидко оформити мікрокредит, але потрібно бути уважним та враховувати всі переваги та недоліки такого виду кредиту.
Оскільки такі кредити видаються швидко та легко, вони значно дорожчі.
Переваги мікрокредиту:
Потрібен мінімальний пакет документів: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код платника податків, також потрібно заповнити анкету та пройти ідентифікацію та верифікацію особи.
Швидкість оформлення. Кредит можна оформити онлайн. Кредитний договір підписується одноразовим паролем, який згідно із Законом України “Про електронні довірчі послуги” має таку саму юридичну силу, як і власноручний підпис чи кваліфікований електронний підпис.
Для цього потрібно ввести до спеціального поля заявки одноразовий ідентифікатор (код із SMS/Viber). Після чого гроші надходять на картку.
Ризики та недоліки мікропозики:
Фактична вартість мікропозики може відрізнятися від очікуваної. На вебсайті фінансових установ має бути зазначена загальна вартість кредиту з усіма комісіями і платежами, реальна річна процентна ставка, строки та суми, умови дострокового повернення, штрафні санкції у разі порушення умов кредитування тощо. Так само у рекламі споживчого кредиту має вказуватися реальна річна процентна ставка, максимальна сума та строк кредиту. Однак трапляються випадки, коли вартість кредиту може відрізнятися від очікуваної або рекламованої, бо фінансова установа вказує у своїх інформаційних матеріалах лише привабливу для споживача процентну ставку, наприклад, 1-2% за день користування кредитом. Це – пряме порушення, що може ввести в оману щодо фактичної загальної вартості такого кредиту. Будь ласка, повідомляйте про подібні порушення до Національного банку!
Незрозумілі умови кредитування
Перш ніж оформлювати кредит, з’ясуйте його основні умови. Вебсайти фінансових установ містять чіткий перелік мінімально необхідної інформації: повну назву та контактну інформацію фінансової установи, відомості про ліцензію на послугу з надання кредитів, істотні характеристики кредиту у стандартизованому форматі. Так само істотна інформація міститься у кредитному договорі, який варто неодмінно прочитати перед підписанням.
Трапляються кампанії, які не мають ліцензії на здійснення своєї діяльності.
Такі установи працюють нелегально, їхніми послугами користуватися не потрібно. Обирайте установи, які мають відповідні ліцензії.
Більше інформації про кредитні послуги читайте на https://promo.bank.gov.ua/know-your-rights-loans/

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео