ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Забезпечує проведення нарад та засідань окупаційної влади в Іллічівському районі Маріуполя – заочно повідомлено про підозру черговій колаборантці

Забезпечує проведення нарад та засідань окупаційної влади в Іллічівському районі Маріуполя – заочно повідомлено про підозру черговій колаборантці
389357 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру мешканці м. Маріуполя у добровільному зайнятті посади, пов’язаної з виконанням організаційно-розпорядчих або адміністративно-господарських функцій, у незаконних органах влади, створених на тимчасово окупованій території, у тому числі в окупаційній адміністрації держави-агресора, тобто у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).
За даними слідства, у травні 2022 року прихильниця «руського миру» добровільно почала співпрацювати з окупантами та обійняла посаду «керуючої справами голови адміністрації Іллічівського району м. Маріуполя квазіреспубліки «днр»».
До обов’язків підозрюваної входять документальне забезпечення та підготовка так званих нарад і засідань, що проводяться псевдоголовою районної адміністрації. Крім того, жінка визначає порядок роботи відділів, розробляє інструкції і затверджує функціональні обов’язки працівників, організовує взаємодію між відділами, а також здійснює прийом, облік та реєстрацію фейкових документів.
Наразі правопорушниця переховується від слідства на тимчасово окупованій території Донеччини.
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом за оперативного супроводу ГВ КР 2 управління (з дислокацією у м. Маріуполі) ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео