ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Сім авто вартістю понад 1,6 млн грн передано для ЗСУ

Сім авто вартістю понад 1,6 млн грн передано для ЗСУ
401545 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збройні сили України отримали сім іномарок, які порушники завозили як гуманітарну допомогу.

Нещодавно співробітники Бюро економічної безпеки України припинили схему незаконного продажу автомобілів, які порушники завозили в Україну під виглядом гуманітарної допомоги для громадських організацій та військових частин. Група осіб завозила ці автомобілі з країн ЄС. Але насправді здійснювали продаж транспортних засобів на одному з автомобільних майданчиків столиці, популярних інтернет-платформах та у каналах месенджера Telegram.

Загальна вартість транспортних засобів ввезених на територію України як гуманітарна допомога, що реалізовувалися порушниками становить понад 1,6 млн грн.

Схему було викрито за співпраці зі співробітниками Головного оперативно-розшукового відділу ОКПП «Київ» Держприкордонслужби та за підтримки прикордонного мобільного підрозділу «Дозор».

Фігуранту кримінального провадження, громадянину України, повідомлено підозру за фактом незаконного використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги під час воєнного стану.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють детективи Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Теги: БЕБ,Бюро економічної безпеки, Вірю в ЗСУ,ЗСУ, гуманітарна допомога

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео