ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Черговий гуманітарний вантаж від українців у Великій Британії прямує до України

Черговий гуманітарний вантаж від українців у Великій Британії прямує до України
426285 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українці у Великій Британії продовжують волонтерити для потреб ЗСУ та людей, які постраждали від війни в Україні.

Група українців-волонтерів, які багато років мешкають у Великій Британії (подружжя Руслана і Світлани Ворожкіних, підприємці Олег та Олександр Сенечко (Gage Star Ltd), продовжують допомагати – чергова фура з гуманітарною допомогою для українців, які постраждали від війни вже прямує до України. Це засоби гігієни та медичного догляду, засоби реабілітації та обігріву, продукти харчування, медичне обладнання для профільних установ, одяг та взуття, транспортні засоби для інвалідів, обладнання для влаштування побуту інвалідів тощо.

«Вся ця допомога першочергово буде направлена у медичні заклади, які найбільше потребують підтримки, до прикладу Харкова, Миколаєва, Дніпропетровська тощо, дякуючи також волонтеру Daniel M Russell, який допомагає із транспортом», - зазначає керівник ГО НьюсПрайс в Україні, Анатолій Шалаєв, який допомагає благодійникам з логістикою вантажу та його інформаційним супроводом.  

Окрім того, 9 грудня 2022року у Манчестері Великої Британії українці влаштовують ніч бойових видів спорту.  Кошти від продажу квитків  підуть на потреби ЗСУ.

 

Автор: NewsPrice

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео