ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Ситуація в різних областях України станом на зараз

Ситуація в різних областях України станом на зараз
344367 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️Ситуація в різних областях України станом на зараз:

▫️У Києві вибухи в Дніпровському та Голосіївському районах були пов'язані з роботою ППО, – повідомив начальник КМВА Сергій Попко. В місті та області діють екстрені відключення світла. Також – перебої з опаленням та водопостачанням.

▫️Херсон, Харків, Кременчук, Кіровоградщина та Черкаси повністю знеструмлені.

▫️У Запоріжжі зафіксовано 15 прильотів. В місті та області діють екстрені відключення світла. Є проблеми з опаленням та водопостачанням.

▫️Окупанти вдарили по Харківщині 10-ма ракетами, – голова Харківської ОВА. Є влучання в об’єкти критичної інфраструктури.

▫️У Кіровоградській, Донецькій та Дніпропетровській областях знеструмлені залізничні дільниці.

▫️У Кривому Розі внаслідок влучання ракети у житловий будинок зруйновано один з п‘яти під‘їздів. 2 людини загинуло. 6 людей травмовано, серед них 3 дітей.  Під завалами можливо перебуває 2 особи, з них 1 дитина. Рятувальні служби продовжують працювати на місці.

Інформацію щодо кількості ракет, випущених по території України сьогодні, уточнив речник командування повітряних сил ЗСУ – усього було зафіксовано понад 60 ракет. Частину випустили з акваторій Чорного та Каспійського морів, а також – з району міста Енгельс.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео