ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

БЕБ передало до АРМА майно громадянина росії на 350 млн грн

БЕБ передало до АРМА майно громадянина росії на 350 млн грн
362615 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Бюро економічної безпеки України передали до Агентства з розшуку та менеджменту активів корпоративні права підприємства, комплекс з виготовлення м’ясних заморожених напівфабрикатів, загальною площею понад 4 тис. кв. м, житлову будівлю площею 2 тис кв. м, складське приміщення площею 3,5 тис. кв. м, адміністративні, виробничі будівлі та іншу нерухомість. Орієнтовна загальна вартість активів та майна становить понад 350 млн грн.

Згадане майно на правах власності належить товариству, яке є одним з найбільших виробників напівфабрикатів на території України. Службових осіб цієї компанії було викрито в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. У ході досудового розслідування встановлено, що бенефіціарним власником суб’єкта господарської діяльності є громадянин російської федерації.

Співробітники БЕБ встановили, що службові особи компанії упродовж 2019-2021 років, здійснювали перерахування грошових коштів на транзитно-конвертаційну групу з метою переведення їх у готівку та без фактичного проведення операцій. Внаслідок таких дій, компанія ухилилася від сплати податків на суму 150 млн грн. Наразі майно арештоване та передано до АРМА.

Досудове розслідування кримінального провадження за фактами ухилення від сплати податків здійснюється детективами Головного підрозділу детективів БЕБ за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генеральної прокуратури та оперативного супроводження Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Нагадаємо, від арештованих БЕБ активів рф та рб держава отримала понад 2,2 млрд гривень доходу. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/ponad-22-mlrd-griven-u-dohid-ukrayini-vid-areshtovanih-beb-aktiviv-rf-ta-rb

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, АРМА,ухилення від сплати податків, активи росії

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео