ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Відновне правосуддя, підсумки за минулий рік

Відновне правосуддя, підсумки за минулий рік
299320 ПЕРЕГЛЯДІВ

В січні ми завжди підбиваємо підсумки, щодо успіхів по нашим основним напрямкам роботи. Почнемо з відновного правосуддя. Якщо подивитись на суху статистику то за 2022 рік ми маємо 5 завершених справ з неповнолітніми, 2 з яких завершились успішно. На жаль, одна справа не має результату, через те, що територія Пологівського району повністю окупована і наразі відомостей ні про підлітка, ні про потерпілого ми не маємо.

Після початку повномасштабної війни у нас не було жодної справи, однією з причин є значна окупація Запорізької і Донецької області та постійні бойові дії на території двох областей.

Не зважаючи на це ми підтримуємо зв'язок з представниками прокуратури і проводили дистанційні зустрічі в Zoom з представниками і Донецької прокуратури, яка була евакуйована до міста Дніпро і з Запорізькою.

У минулому році було налагоджено співпрацю з органами пробацїї, які тепер є теж частиною реалізації проекту. Хоча слід зауважити, що і до підписання спільного наказу ми тісно співпрацювали і представники обласних філій були членами робочої групи з відновного правосуддя.

Нами спільно з партнерами було проведено дві наради з представниками філії у Запорізькій області і новою об'єднаною філією в Миколаївський, Донецькій, Луганській та Херсонській областях.

Через війну, минулого року ми не розширили кількість партнерів, які приймали б участь у ресоціалізації неповнолітніх, які стали учасниками проекту. Ми віримо, що після перемоги ми відновимо співпрацю з усіма нашими партнерами, які опинились в окупації та знайдемо нових, щоб успішно допомагати неповнолітнім, які зробили один невірний крок у своєму житті.

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео