ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Месник, якого довелося рятувати: Джеремі Реннер опинився у лікарні

Месник, якого довелося рятувати: Джеремі Реннер опинився у лікарні
393331 ПЕРЕГЛЯДІВ

Знайти людину, яка не бачила б хоча б один фільм із кіновсесвіту Марвел дуже складно. Насправді дуже цікавий та дуже продуманий маленький всесвіт із своїми героями, який в той же час наближений до реальності, обожнює величезна кількість людей. І за більш ніж 10 років його існування встигло вирости ціле покоління, що мало як приклад для наслідування сучасних супергероїв. Звісно, більшість знає, що фільми зав'язані на коміксах і не бачить у цьому ніякої проблеми, адже, як не крути, інтерпретація тих самих сюжетів та героїв на екранах буде відрізнятися та мати свої особливості. Але шанувальники цього кіновсесвіту все одно знаходять для себе своїх улюблених героїв та намагаються бути схожими на них. І один із таких героїв – це Клінт Бартон, якого також знають як Соколине Око – суперагент, який дуже вправно володіє луком. І саме він, а точніше актор, який його грає – Джеремі Реннер, потрапив у лікарню.

Американський актор ірландського походження вже досить давно займається цією діяльністю – аж з 1995 року. І хоч зараз він має чимало номінацій та нагород на престижних преміях, починав він граючи порушника на поліцейських навчаннях, де отримував 50 доларів за один такий "спектакль". Але у 24 роки йому посміхнулася вдача і він отримав роль у фільмі "Великий Вояж", де зіграв неповнолітнього. Потім було кілька не надто великих ролей. А вже у 2002 році він отримав головну роль у фільмі про серійного вбивцю Джефрі Дамера. Причому для того, щоб втілити цю роль якнайкраще, актор близько 8 місяців жив у будинку без електропостачання та водопостачання. І саме така, дійсно вражаюча роль, принесла йому змогу бути побаченим режисеркою одного із досить відомих фільмів, що називається "Повелитель бурі". Ця роль вже принесла йому номінацію на Оскар.

Але паралельно з акторською кар'єрою чоловік розвивав і власний бізнес – реставрацію та перепродаж старовинних будівель. Актор звик до досить аскетичного життя, тому не дивлячись на те, що він вже був номінантом на Оскар, він продовжував жити на будівельних майданчиках під час ремонтів тих будинків, які продавав. А тим часом його кар'єра далі йшла вгору, навіть була ще одна номінація на Оскар. Його помітили режисери інших досить успішних картин. Саме таким чином він і потрапив спочатку на епізодичну роль Клінта Бартона у фільмах “Тор” та “Капітан Америка”, а потім і отримав повноцінну роль цього супергероя в інших фільмах.

І так, актор має славу та успіх. Але навіть це не може вберегти від нещасних випадків. Джеремі полюбляє важку техніку та має невелику її колекцію. Але вона у нього не для того, щоб похизуватися. Така техніка, як снігоприбиральна машина, стає в нагоді у господарстві. Реннер нерідко допомагає сусідам у снігопади, виїжджаючи розчищати дороги. І саме через одну із таких машин ледь не сталася трагедія.

Перед новорічними святами Сполучені Штати Америки засипало снігом,  подекуди його висота перевищувала метр. І саме у такому снігові застрягла машина одного із родичів актора. Тому він не роздумуючи поїхав його звільняти на одній зі своїх снігоприбиральних машин. Йому це успішно вдалося, він протягнув на буксирі цей автомобіль додому, але чи то через стрес, чи то необачність зіграла з ним злий жарт, але важкий автомобіль, що скоріш за все не був повністю зупинений, буквально переїхав актора. З його постів в інстаграмі та зі слів інших людей він втратив багато крові, перебував досить довгий час в реанімації та зламав більш ніж 30 кісток. Через такий нещасний випадок йому було проведено дві термінові операції і тепер, вже вдома, його чекає довготривала реабілітація. Деякі люди навіть подейкували, що Джеремі настільки постраждав, що йому загрожує ампутація. Проте, на щастя, все обійшлося і зараз хоч і у гіпсі та з купою ліків, але чоловік вдома. У своїх соцмережах він навіть поділився тим, що нову серію серіалу зі своєю участю він переглядав вже на домашньому телевізорі.

Шанувальники та друзі актора бажають йому найшвидшого одужання та повернення до нормального стану. Дійсно, від нещасних випадків не застрахована  ані звичайна людина, ані відомий актор. Але варто бути обережними та берегти своє здоров'я, щоб не потрапляти у такі ситуації, як Джеремі Реннер.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео