ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Оборонець збірної України з голом феєрично дебютував за океаном: відео

Оборонець збірної України з голом феєрично дебютував за океаном: відео
265146 ПЕРЕГЛЯДІВ

Легенда донецького "Шахтаря" Сергій Кривцов провів у футболці "Інтер Маямі" перший матч у північноамериканській МЛС. Він доклався до перемоги над "Клубом де Фут Монреаль".

США, МЛС, регулярний чемпіонат

"Інтер Маямі" – "Клуб де Фут Монреаль" – 2:0

Голи: Кривцов, 41, Боргелін, 76

 

 

Українець вийшов у старті "чапель" на позиції правого центрального оборонця. На полі він провів усі 90 хвилин. Саме Кривцов відкрив рахунок під завісу першого тайму.

"Інтер Маямі" використав стандарт. Після подачі кутового з правого флангу на ближню стійку хтось із флоридців продовжив передачу далі. А на дальній Кривцов корпусом проштовхнув м'яч у ворота.

Після перерви "чаплі" відзначилися вдруге. Забив ще один дебютант – гаїтянець Боргелін. На 76-й хвилині в затяжній атаці "Інтера Маямі" він із другої спроби влучно зіграв на добиванні.

За підсумками двобою Кривцов був визнаний першою зіркою матчу. Наступний поєдинок флоридці зіграють 5 березня проти "Філадельфії Юніон". Контракт українця з "Інтером Маямі" чинний до 31 грудня 2024 року.

Джерело

Теги: Сергій Кривцов,Кривцов,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол,Новости, новости футбола,Новини, новини футболу,Інтер Маямі,дебют,Філадельфія Юніон,Інтер Маямі – Клуб де Фут Монреаль,Клуб де Фут Монреаль,Інтер Маямі – Клуб де Фут Монреаль – 2:0,Боргелін,МЛС,Шахтар,Сергій Кривцов Вікіпедія,Кривцов Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео