ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

"Сліпий" двоочковий оборонця не врятував "Г'юстон" в Індіані: момент дня в НБА

"Сліпий" двоочковий оборонця не врятував "Г'юстон" в Індіані: момент дня в НБА
219517 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хіт-парад найкращих миттєвостей ігрового дня в Національній баскетбольній асоціації очолив атакувальний оборонець "Г'юстон Рокетс" Джейлен Грін.

"Другий номер" техасців підкорив епізодом у середині фінальної чверті. Він із дриблінгом відважно пішов в атаку та зустрівся з опором двох оборонців "Індіани". Та навіть жорсткою грою ті не зупинили Гріна – він спиною до корзини зумів закинути від щита.

Утім, старань зірки "Рокетс" забракло для підсумкової перемоги. "Пейсерс" зуміли дотиснути "Г'юстон" в овертаймі (134:125). Проте, обидві команди не проходять у плей-офф сезону.

Сам Грін провів на паркеті понад 42 хвилини. За цей час він встиг набрати 24 очки, зробив 3 підбирання і віддав 4 передачі. Найрезультативнішим у матчі став юний форвард "Рокетс" Джабарі Сміт-молодший із дабл-даблом (30 пунктів, 12 підбирань).

Хто такий Джейлен Грін

Уродженець Каліфорнії, замість виступів на студентському рівні обрав Лігу розвитку НБА. Обраний "Г'юстоном" під другим номером драфту асоціації-2021.

Проводить другий сезон у професіоналах. Потрапив до Команди новачків за підсумками попередньої кампанії. Середні цифри нинішнього сезону – 21.9 очко, 3.8 підбирання, 3.6 передачі, 0.7 перехоплень за майже 34 хвилини в грі.

По материнській лінії має філіппінське коріння. Вітчим Гріна грав із чемпіоном НБА-2011 Дешоном Стівенсоном у старшій школі у Фресно.

Джерело

Теги: Джейлен Грін,Джейлен Грін Вікіпедія,Баскетбол,Новости,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости,Спортивні,НБА,Національна баскетбольна асоціація,Баскетбольна асоціація,НБА-2011,Дешон Стівенсон,Ліга розвитку НБА,Рокетс Джабарі Сміт-молодший,Джабарі Сміт-молодший,Рокетс ,Пейсерс ,Г'юстон,Індіана,Індіана Пейсерс,Г'юстон Рокетс Джейлен Грін,Г'юстон Рокетс Грін,Г'юстон Рокетс ,момент дня в НБА,момент дня
Автор: admin.sportcomua

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео