ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Один загиблий і щонайменше троє поранених через обстріл окупантами багатоквартирного будинку у Краматорську – розпочато розслідування (ФОТО)

Один загиблий і щонайменше троє поранених через обстріл окупантами багатоквартирного будинку у Краматорську – розпочато розслідування (ФОТО)
402536 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, зранку 14 березня 2023 року окупаційні війська РФ здійснили ракетний обстріл центральної частини м. Краматорська.

Ракета загарбників влучила у багатоквартирний будинок, у результаті чого пошкоджено перекриття та стіну одного з під’їздів, потрощені вікна і балкони. З-під завалів дістали чотирьох поранених. Один потерпілий, на жаль, помер у лікарні, ще трьом громадянам надано кваліфіковану медичну допомогу.

Пошуково-рятувальні роботи тривають. Кількість постраждалих ще встановлюється.

Наразі на місці працюють прокурори, правоохоронці та рятувальники. Досудове розслідування триває.

Прокурори на місцях продовжують вживати всі належні та можливі заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ.

Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео