ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

БЕБ оголосило підозру за незаконний збут підакцизного товару на півмільйона гривень

БЕБ оголосило підозру за незаконний збут підакцизного товару на півмільйона гривень
407728 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективами Територіального управління БЕБ в м. Києві та Київській області повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання з метою збуту та зберіганні з цією метою підакцизних товарів мешканцю м. Біла Церква Київської області.

В ході досудового розслідування встановлено, що 34-річний мешканець Білоцерківщини організував незаконне масове виробництво та реалізацію автомобільних склоомивачів із додаванням етилового спирту у підпільних цехах. Поліцейські Київщини провели та вилучили етиловий спирт та спиртовмісну речовину на понад 500 тисяч грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 здійснюється детективами Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури та оперативного супроводу працівників ГУНП в Київській області.

Довідково: санкція статті передбачає штраф від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео