ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Співпраця з філіями пробаціі у рамках проекту "Відновне правосуддя"

Співпраця з філіями пробаціі у рамках проекту "Відновне правосуддя"
371717 ПЕРЕГЛЯДІВ

З минулого року нашими новими партнерами у реалізаціі проекту “Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення” стали філії Державниї установ “ Центр пробації по всій Україні. 

 

 

Ще тоді Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях провів онлайн зустрічі з представниками філії Донецької області, які були евакуйовані через повномасштабну війну з Маріуполя у Дніпро та з представниками філії Запорізької оласті. 

 

В листопаді Координаційний центр з надання правової допомоги та Державна установа «Центр пробації» підписали спільний наказ про взаємодію у межах Програми відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення. Наказом визначено Порядок взаємодії регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та уповноважених органів з питань пробації у межах реалізації пілотного проєкту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення» (далі – Програма). 

 

Зокрема, передбачено надання органами пробації консультативної підтримки регіональним центрам з надання правової допомоги з питань обрання можливих додаткових засобів ресоціалізації та розвитку особистості конкретного неповнолітнього, який є підозрюваним – обвинуваченим у вчиненні кримінального правопорушення. 

 

 

З початку повномасштабної війни у нас в регіоні не було дітей, які стали учасниками проекту, проте Регіональний центр у Донецькій та Запорізькій областях не зважаючи на часткову окупацію територій готовий разом з нашими партнерами до реалізації проекту в повному обсязі та зі всіма безпековими умовами, які від нас залежать.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео