ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

"Суперечить позиції МОК": Велика Британія не поїде на ЧС-2023 з боксу через дозвіл російської символіки

"Суперечить позиції МОК": Велика Британія не поїде на ЧС-2023 з боксу через дозвіл російської символіки
193658 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чоловіча збірна Великої Британії не виступить на чемпіонаті світу-2023 з боксу, запланованому у Ташкенті з 30 квітня по 14 травня

IBA допустила російських та білоруських спортсменів до участі під їхніми прапорами, що суперечить вказівкам МОК. Британська асоціація боксу незадоволена таким рішенням Міжнародної асоціації боксу (IBA).

"Ми турбуємося з приводу майбутнього місця боксу в олімпійській програмі. Нещодавнє рішення IBA дозволити командам боксерів з росії та білорусі змагатися під своїми національними прапорами суперечить позиції МОК", – йдеться у заяві Британської АБ.

Раніше Міжнародний олімпійський комітет (МОК) рекомендував повернути російських та білоруських спортсменів до міжнародних змагань у нейтральному статусі. Але до турнірів не допускаються команди з росії та білорусі, а також спортсмени, які підтримують війну або мають контракти з арміями рф або рб.

Джерело

Теги: Велика Британія бойкотуватиме ЧС-2023 з боксу,Велика Британія ,ЧС-2023 з боксу,ЧС-2023 ,Бокс,Новости,новости бокса,новини боксу,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,МОК,Міжнародний олімпійський комітет,IBA ,Міжнародна асоціація боксу (IBA),Міжнародна асоціація боксу
Автор: admin.sportcomua

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео