ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Наркотики та психотропи на понад 4 млн грн – викрито мешканця столиці

Наркотики та психотропи на понад 4 млн грн – викрито мешканця столиці
377275 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Вишгородської окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю столиці за фактами незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту психотропних речовин і наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, підозрюваний налагодив продаж наркотиків і психотропних речовин, як  на території столиці та Київської області, так і за їх межами. У месенджері "Telegram" він створив канал, де розміщував оголошення про продаж заборонених речовин. Покупцям реалізовував продукцію через поштові відділення.

У ході відпрацювання оперативної інформації чоловіка викрили під час спроби відправки чергового замовлення. За результатами обшуків за місцем його проживання виявлено та вилучено канабіс, кокаїн, екстезі, амфетамін, таблетки «МДМА», солі альфа РVP та інші психотропні речовини. Також вилучено понад 16,5 тис. доларів США та 1400 євро ймовірно отриманих від незаконної діяльності. За попередніми підрахунками вартість вилученого за цінами чорного ринку складає понад 4 млн грн.

До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Встановлюється канал постачання наркотичних засобів і психотропних речовин, а також особи, які причетні до їх незаконного обігу та реалізації.

Викрито протиправну діяльність прокурорами спільно зі слідчими ГУНП в Київській області за оперативного супроводження Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео