ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Воскресіння Христове святкують й у військових підрозділах, які виконують бойові завдання у Північній операційній зоні.

352971 ПЕРЕГЛЯДІВ
Привітати бійців з Великоднем безпосередньо на позиціях прибув командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Цього дня командувач також виконав почесну місію – окрім привітань від керівництва Міністерства оборони України та командування Збройних Сил він передав військовим паски, освячені Блаженнійшим Митрополитом Епіфанієм у Свято-Михайлівському Золотоверхому кафедральному соборі Києва.
– Цей освячений хліб є виявом благословення, щоб ви повернулися додому в доброму здоров’ї й далі розбудовували нашу Батьківщину. Далеко від своїх домівок ви маєте почувати себе в єдності з усім українським народом, який святкує Великдень. Разом з пасками сьогодні ми хотіли б передати вам частку людського тепла, яке є в усіх нас, – зазначив командувач, звертаючись до військовослужбовців.
Під час перебування на позиціях генерал-лейтенант Сергій Наєв поспілкувався з воїнами та подякував їм за службу. Крім того він на власні очі побачив і переконався, що умови, в яких вони цілодобово несуть службу і святкують Великдень, відповідають сучасним вимогам. Але, для їхнього ще більшого покращення передав захисникам генератори, як джерела резервного живлення.
- Такі поїздки мають велике значення. Кожен командир та командувач має бути обізнаний і впевнений у своїх підлеглих. Без звичайного солдата жоден командир не може виконати свої завдання, а командувач досягти поставленої стратегічної мети. Бо саме воїн з автоматом, кулеметом чи гранатометом на передовій виконує ці завдання, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Він також наголосив, що віра була, є та буде невід’ємною частиною нашого життя. І вірити треба не тільки в Бога, а й у самого себе, бо, якщо в себе не віриш, то нічого не здолаєш на своєму шляху.
– А нам є кого і що долати. І якщо здавна вірили, що Ісус воскрес, то й ми маємо вірити, що Україна після важких битв, артилерійських обстрілів, авіаційних і ракетних ударів – усього зла, завданого ворогом нашій землі, обов’язково воскресне, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, загалом для святкування Воскресіння Господнього військовослужбовцям передано близько п’ятнадцяти тисяч освячених пасок. Кожна паска вже дійшла до того столу, де на неї чекали.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео