ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Роль фізичної культури і спорту в збереженні та зміцненні генофонду нації»

Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Роль фізичної культури і спорту в збереженні та зміцненні генофонду нації»
340110 ПЕРЕГЛЯДІВ

19 – 20 квітня 2023 р. на факультеті фізичного виховання та спорту відбулася ХХ Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Роль фізичної культури і спорту в збереженні та зміцненні генофонду нації».

У роботі конференції взяли участь науково-педагогічні працівники, аспіранти, студенти та учні закладів освіти міста, області та України.

На пленарному засіданні учасників науково-практичної онлайн-конференції привітали доктор педагогічних наук, доктор теологічних наук, професор, проректор із наукової роботи Василь Фазан, декан факультету доктор педагогічних наук, професор Павло Хоменко, директор комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю імені С. Бубки», заслужений тренер України з дзюдо Ігор Анушкевич.

            Виступили кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання та спорту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, начальник Чернівецького обласного управління з фізичного виховання та спорту МОН України Корнелій Жукотинський, директорка Білицького ліцею №1 Білицької селищної ради Полтавської областіВікторія Савченко, докторка педагогічних наук, професорка, завідувачкакафедри теорії й методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури Оксана Корносенко, викладач кафедри загальноосвітніх дисциплін Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Олександр Кузьменко.

Науковці доповідали із презентаційними матеріалами та дискутували щодо актуальних проблем зміцнення та збереження генофонду нації та роль фізичної культури та спорту в оздоровленні населення України.

Спілкування учасників конференції пройшло в конструктивному руслі: обмін досвідом, обговорення актуальних питань щодо пропагування здорового способу життя, популяризації фізичної культури та спорту, представлення наукових досліджень.

Усі учасники зібрання висловили вдячність доповідачам та організаторам.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео