ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Робоча зустріч з американським професором Грегорі Равером-Лампманом

Робоча зустріч з американським професором Грегорі Равером-Лампманом
300750 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 квітня 2023 р. відбулася  робоча зустріч викладачів кафедри англійської та німецької філології з  американським професором Грегорі Равер-Лампманом (США), який проводить щотижневі онлайн заняття з англомовного академічного письма та засідання клубу розмовної англійської мови для студентів факультету філології та журналістики.  

На зустрічі були присутні завідувачка кафедри англійської та німецької філології Марина Зуєнко та доцентка кафедри англійської та німецької філології Валентина Воскобойник.

Завідувачка кафедри англійської та німецької філології Марина Зуєнко подякувала Грегорі Равер-Лампману  за співпрацю, завдяки якій студенти університету мають прекрасну можливість удосконалити свої знання з англійської мови, розвинути навички англомовного академічного письма та усного спілкування.

Під час зустрічі обговорили проміжні результати успішності студентів у 2 семестрі та узгодили окремі моменти щодо організації подальшої роботи студентів з лінгвістом-практиком Грегорі Равер-Лампманом у 2 семестрі.  

Кафедра англійської та німецької філології висловлює щиру подяку Грегорі Равер-Лампману за тісну співпрацю та підтримку студентів і викладачів Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео