ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

На кафедрі хореографії відбулася гостьова лекція професорки Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Валентини Сосіної

На кафедрі хореографії відбулася гостьова лекція професорки Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Валентини Сосіної
309356 ПЕРЕГЛЯДІВ

24 квітня 2023 р. кандидатка педагогічних наук, професорка Львівського державного університету фізичної культури імені Івана БоберськогоВалентина Сосіна провела відкриту онлайн-лекцію на тему «Значення і особливості хореографічної підготовки у спорті» для здобувачів і викладацького складу кафедри хореографії Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Вона представила слухачам результати своїх багаторічних теоретичних і практичних напрацювань у галузі хореографії в спорті.

Лекторка ознайомила аудиторію зі специфікою хореографічної підготовки дітей та учнівської молоді у спорті, особливостями розвитку гнучкості на заняттях хореографії, схарактеризувала різні види уроків для спортсменів, а також зосередила увагу на проблематиці запобігання травматизму у професійній хореографічній діяльності. Спікерка акцентувала на важливих аспектах синтезу хореографії і спорту як окремого напрямку розвитку хореографічної освіти в умовах сьогодення.

Координаторкою просвітницького заходу виступила докторка педагогічних наук, завідувачка кафедри хореографії Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Тетяна Благова. У фіналі зустрічі вона подякувала львівській колезі за змістовну й цікаву лекцію з актуальної для хореографічної педагогіки тематики та побажала плідної творчої співпраці між кафедрами в різних форматах.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео