ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Навіщо володимир путін відвідував Херсонщину?

Навіщо володимир путін відвідував Херсонщину?
395994 ПЕРЕГЛЯДІВ

19 квітня пропагандистські канали транслювали, як чинний президент російської федерації відвідував тимчасово окуповані території Луганської та Херсонської областей.

У своєму щоденному огляді від американського Інституту вивчення війни за 19 квітня експерти наголошують, що глава російської федерації володимир путін продовжує зображати із себе «лідера воєнного часу», поки очікує запланований контрнаступ Збройних Сил України.

За словами речника кремля дмітрія пєскова, візит президента рф відбувся 17 квітня — після Великодня. Проте на одному з опублікованих відеоматеріалів поїздки путіна чути, як глава москви каже, що Великдень наближається. Про це зазначають у звіті аналітики американського Інституту вивчення війни ISW.

На думку секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, на тимчасово окуповані території Луганської та Херсонської областей приїжджав не президент країни-терористки, а один з його двійників.

"Ну, по-перше, ніякий Путін там не був. Це достеменно відома річ. Для того, щоб поспілкуватися зі справжнім Путіним, ви маєте щонайменше 10-14 днів провести на карантині. Ніякого Путіна там не було. Був звичайний двійник, яких у нього не один – це вже так само відома річ", — сказав Данілов в етері національного марафону новин.

Як стверджує секретар Ради національної безпеки і Оборони України, володимир путін — перелякана людина, тому його ось такий візит до тимчасово окупованих територій просто неможливий.

Він також нагадав, що закордонних гостей у росії саджають за стіл на великій відстані при зустрічі з путіним, а поїздки російського диктатора до Херсонщини та Луганщини — це «ціла процедура», підготовчий процес якої починається за 2-3 тижні.

Для чого такий показовий візит російського президента до окупованих ним територій?

У звіті від американського Інституту вивчення війни (ISW) йдеться, що російська федерація не випадково запланувала опублікувати інформацію про поїздку президента рф, оскільки їм треба було затьмарити у новинному просторі повідомлення про відвідування президентом України Володимиром Зеленським Авдіївки, яка знаходиться на лінії зіткнення військових.

Аналітики також звертають увагу на критику військових країни-агресорки, які ведуть свій блог у соцмережах. Мовляв, на відміну від Зеленського, володимир путін не відвідував регіони, у яких ведуться бойові дії. До того ж завдяки кадрам російських пропагандистів вдалось виявити справжню геолокацію, на якій знімали сюжет про «поїздку путіна до окупованих територій». Він перебував на Арабатській Стрілці на південному заході Херсонщини, що за 130 кілометрів від місця, де проходять бойові дії.

Ще одне припущення, які висувають аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) — поїздка президента росії до окупованих територій була спрямована на публічне виявлення потенційних цапів-відбувайлів перед запланованим контрнаступом українських військових.

Аналітики вказують, що перед главою кремля відзвітувались командувач Повітряно-десантних військ (ВДВ) михайло теплинський, командувач російського угрупування «Днепр» олег макаречив, генерал-полковник олександр лапін та інші воєначальники та офісери загарбницької армії, яких не назвали у звіті.

На думку речниці Білого дому Карін Жан-П‘єр, показовий візит володимира путіна на тимчасово окуповані території України є свідченням про те, що москва усвідомлює, наскільки кепськими є справи армії російської федерації. Про це Карін Жан-П‘єр заявила під час брифінгу у Вашингтоні.

Коментуючи поїзду глави кремля представниця Білого дому зауважила, що путін безпосередньо усвідомлюю, що для росії все не дуже добре. Тому за її припущеннями, російський диктатор намагається згуртувати російське населення тому, що армії країни-терористки не вдається досягати успіхів на фронті.

Карін Жан-П‘єр додала, що російська федерація не має жодних законних підстав предентувати на контроль над захопленими територіями України.

«Тому ми також будемо продовжувати підтримувати Україну й український уряд», — підкреслила речниця Білого дому.

Теги: війна в Україні, Російська агресія ,Повномасштабна російська агресія,Повномасштабне вторгнення, Війна з РФ, Володимир Путін,країна-агресор,держава-терорист, Херсон, Херсонщина

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео